Új anticheatek?
2004. 10. 26. 12:27 | by atomboy

Úgy néz ki, nemcsak minket, hírezőket érint az új tanév, különböző módok készítőit is elfoglalja, sőt, sajnos az anticheat készítő srácokat is. Elmúlt 2 hónapban csak egy verziószám változás se történt, szemben a nyári gyakori frissítésekkel.


Valószínűleg nagyban dolgoznak a tavasszal beígért CD 5.x projecten az UnitedAdmins gárdájánál. Lassan megjelenthetne, mivel egyre több nem kívánt egyén látogatja a szervereket, ezzel elrontva mások szórakozását.

Sőt, az a hír járja az CS scene körében, hogy hamarosan, a CS:S bevezetésével aktiválják a VAC2-t, és azt ígérik a VALVe srácok, sokkal hatásosabb lesz a korábbi verziónál. Reméljük, így lesz, ráférne már egy alapos javítás. November 16-án megtudhatjuk, hogy mire képes az új anticheat program.



CS:S infók
2004. 10. 10. 10:24 | by Lci

Gondolom nár mindenki tudja, hogy megjelent a CS:S végleges változta, most ezzel kapcsolatban olvashattok pár infót. Nem, nem arról, hogy milyen csomagot, hogy vegyetek meg egyebek. A szerverről és a pluginokról lesz szó:
Hogyan installáljuk fel CS:S szerverünk?
Windows: Steamben jobbklikk a "Source Dedicated Server"-re és intstall. Elindítás után netkapcsolattól és géptől függően par perc várakozás után el is indul a már megszokott képernyő.
Linux: a steam segítségével lekell töltenünk ennek a menete: ./steam -command update -game "Counter-Strike Source" -directory hlds_source -username e-mail -password jelszó
FIGYELEM!: az idézőjelek elengedhetetlenek, a példában a hlds_source könytárba fogja letölteni a steam a szervert.
Elindítás a az oldalon leírt módon történik, azzal a módosítással, hogy hlds_run helyett srcds_run -t kell írni.

Modok?
Még nincs rá mod, de már több project is indult, hogy a HL2SDK kiadása után, minnél hamarabb lehessen újra megpakolni a szervereket (de azért nem kell túlzásba esni, egy szerver nem attól király, hogy a jatekot mar nem latni annyi a felirat, és falon át járhatnak az emberek, 1 He gránát kiírtja az összes embert, ... :P)
Az egyik project a SourceMod melyet BAILOPAN vezet.