.::adminheaven::. - the multiconfig HQ indexcounter-strikebattlefieldcall of dutymedal of honor: allied assaultjedi knightsoldatday of defeatwolfeinstein: enemy territory    
   

::Adminmod - Telepítés::

Tartalom -

Szerző: addam

Követelmények:

-futó Steam-es játékszerver
-1.17-es Metamod


Ajánlott mindenekelőtt a legfrissebb verziót beszerezni, jelenleg ez a 2.50.58-as, mely teljes mértékben Steam/1.6 kompatibilis, tartalmaz PostSQL támogatást, és egy új weapon restrict rendszert is (fegyverletiltás).

Miután letöltöttük az adminmod tömörített állományát, csomagoljuk ki a HLDS (én hlds_l-t használom a továbbiakban, Half-Life Dedicated Server) könyvtárunkba, vagy ha több van, akkor abba amelyik alá fel szeretnénk tenni.
Ezután menjünk a hlds_l/Adminmod könyvtárba, az ott található install_admin scriptet inditsuk el.

Az első kérdésnél a "biztosak vagyunk-e abban hogy telepíteni akarjuk..." szöveget kapjuk, értelemszerűen yes (y)-t kell megadni.

A következőkben megpróbálja felismerni a HLDS könyvtárunk helyét, ha helyesnek véljük amit talált nyomjunk entert, ellenkező esetben be kell írnunk a hlds_l könyvtárunk pontos elérését.

Továbbhaladva a telepítésben felismeri a HLDS-ünkben lévő modokat, és rákérdez melyikhez kivánjuk telepíteni az Adminmodot. Itt értelemszerűen az első oszlopban lévő számot kell begépelnünk, amelyik mellett az a mod van, amihez telepíteni akarjuk.

Utánna ellenőrzi hogy az adott mod telepítve van-e.
Ha ez rendben van mégegyszer rákérdez a telepítés folytatására.

Ha esetleg nem lenne metamod telepítve, illetve régebbi verziónk van belőle, rákérdez, hogy frissítse-e, nyomjunk yes-t nyugodtan.
Ha előzőleg volt már fenn adminmod, rákérdez hogy frissítse-e.
Miután frissítette magát, a config fájlainkat átnevezte .old végződésre, és a saját alap beállításait pakolta fel, ezeket vissza kell állítanunk.

Utolsóként megkérdezi, hogy a server.cfg fájléba tegyen-e egy adminmod konfigot indító sort.
Tiszta telepítéskor ezt ajánlott yes-el továbbléptetni.

A telepítéssel készen vagyunk, nézzük mik a fontosabb beállítások.

Alapértelmezésben a hlds_l/cstrike/addons/adminmod-ba pakolja magát (a cstrike persze lehet más mod is).

A konfig fájlok a /config könyvtárban vannak, meglepő módon.

   
    .::adminheaven::. - the multiconfig HQ 2003-2004 © vito | All Rights Reserved