.::adminheaven::. - the multiconfig HQ indexcounter-strikebattlefieldcall of dutymedal of honor: allied assaultjedi knightsoldatday of defeatwolfeinstein: enemy territory    
   

::Anticheat - A SteamBans céljai::

Szerző: atomboy
Honlap:
www.steambans.com

A SteamBans céljai

A SteamBans.com azon fáradoznak, hogy közös érdekei legyen azokkal a közösségekkel, akiket támogatnak. A VAC és a CD hatásosság növekedésével nagymértékben visszaesett a cheaterek száma a szervereken. Ezt azt jelenti, hogy itt az alkalom arra, hogy a SteamBans még hasznosabbá váljon. 

Lehet, furcsának hangzik, de nekik nem. Szerintük a VAC-nak többet kell fordítani arra, hogy még hatásosabbá váljon. Az oka az, hogy kevesebb szervereken lévő cheaterekkel jobban tudnak a közösség fejlesztésén összpontosítani, és az adminokat úgy oktatják, hogyha bárhol is áthatol bármilyen cheater a CD/VAC falon, pont ott várjanak rá. Semmi sem zavarhatja meg az éber, jól kiképzett admin csapatot.

A tökéletesített hatásossággal át tudták helyezni a készletünket úgy, hogy a főbb projekteken tudnak dolgozni, ami biztosítani fogja, hogy a steambans által védett szerverek cheater- és agresszió-mentes legyen, és játékért élő-haló emberekkel legyenek tele.

Első lépésük a Viselkedési Kódex megváltozatása volt:

Megváltoztatták, ill. bővítették a Viselkedési Kódexet, hogy trükközzék a jövőbeli munkájukat és a végrehajtásra összpontosítják. A Viselkedési Kódex megváltozatásával harmonikusabb légkört nyújt, ahol kevesebb agresszió és több móka lesz a szervereken. 

Az alapelvek ugyanazok, de a Viselkedési Kódex üzenetét megerősítették.

SteamBans.com céljai az, hogy kapocs legyen a közösség és a kevesebb csalás, kevesebb agresszió, több szórakozás, több oktatás között.

A következő lépés a SBQC program fejlesztése:

A SteamBans Minőségi Ellenőrzés ( SteamBans Quality Control – SBQC ) alapelv lett a szolgáltatás szellemében, amióta elindították, és hosszú ideje az a szándékuk, hogy, fejleszthessék. S tessék, itt vannak.

SteamBans.com idősebb adminjai a nap bármelyik szakában fogják látogatni bármelyiket a védett szerverek listáján, persze névtelenül, és kiértékelik a szerverek légköreit, ill. a játékosok, adminok viselkedéseit.

Ennek érdekében létrehozzák egy fórumot, ahol megvitathatják a SBQC programot, és ötleteket, tanácsokat adhatnak a továbbfejlesztéshez. Úgy gondolják, hogy ennek pozitív hatása lehet a szerverek légköreire. 

Ez nem rendőrség, ez jól kiképzett és tapasztalt adminokból álló csapat, akik minden problémára orvosolni tudnak, és segíthetnek létrehozni nagyon vidám és tartós légköröket a szerverekre.

Hogy biztosíthassák a tudásuk és tapasztalatuk gyarapítását, a SteamBans az alábbi területeken fogják keresni a partereket:
  • GSP-ek
  • Bajnokságok és ranglisták
  • Anticheat feljesztők
  • Közösségek

   
    .::adminheaven::. - the multiconfig HQ 2003-2004 © vito | All Rights Reserved