.::adminheaven::. - the multiconfig HQ indexcounter-strikebattlefieldcall of dutymedal of honor: allied assaultjedi knightsoldatday of defeatwolfeinstein: enemy territory    
   

Megjelent a HLstats 1.3 Beta!
2004. 08. 11. 00:00 | by CodeX

A HLstats csapata ismét kitett magáért és megjelentette a HLstats v1.3 béta változatát, ami az eddigieknél is több funkcióval rendelkezik és számtalan eddigi bug javítását tartalmazza. Ilyen újítások pl. az élő statisztika a szerverről vagy a szines témák használata. (Themes).

A készítők nagyon ajánlják, hogy frissítsd a régi HLstats verziódat, amennyiben rendelkezel vele, az újabbra és így kevesebb bug fog jelentkezni futás közben. A HLstats letöltése tőlünk.

Ezen kívül a HLstats csapata vállalkozó szellemű embereket keres, akik belépnének hozzájuk és segítenék tovább a Project működését. Ha úgy érzed, hogy értesz a Perl, PHP és MySQL használatához és szerinted megálnád a helyed náluk, akkor jelentkezz Detritusnál a következő címen. (detritus@blueyonder.co.uk).

Forrás.: UnitedAdmins

1 komment



kommentek

levitra :: 2007. 08. 25. 13:45 :: ip: logolva
Good site. Thanks!!!
http://www.aboutus.org/FdaLevitra.com levitra


komment küldése
[form]név
email cím (opcionális)
:: komment ::

Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptShadow TextGlow TextFont colorFont facefont sizeFont alignmentTeletypeHorizontal LineMoveQuoteFlash ImageImageE-mail linkhyperlinkList

Hátralévő karakter:
(csak adminoknak)[/form]

   
    .::adminheaven::. - the multiconfig HQ 2003-2004 © vito | All Rights Reserved