.::adminheaven::. - the multiconfig HQ indexcounter-strikebattlefieldcall of dutymedal of honor: allied assaultjedi knightsoldatday of defeatwolfeinstein: enemy territory    
   

Új anticheatek?
2004. 10. 26. 12:27 | by atomboy

Úgy néz ki, nemcsak minket, hírezőket érint az új tanév, különböző módok készítőit is elfoglalja, sőt, sajnos az anticheat készítő srácokat is. Elmúlt 2 hónapban csak egy verziószám változás se történt, szemben a nyári gyakori frissítésekkel.


Valószínűleg nagyban dolgoznak a tavasszal beígért CD 5.x projecten az UnitedAdmins gárdájánál. Lassan megjelenthetne, mivel egyre több nem kívánt egyén látogatja a szervereket, ezzel elrontva mások szórakozását.

Sőt, az a hír járja az CS scene körében, hogy hamarosan, a CS:S bevezetésével aktiválják a VAC2-t, és azt ígérik a VALVe srácok, sokkal hatásosabb lesz a korábbi verziónál. Reméljük, így lesz, ráférne már egy alapos javítás. November 16-án megtudhatjuk, hogy mire képes az új anticheat program.

7 komment



kommentek

Sup_R_m@N :: 2004. 10. 26. 18:03 :: ip: logolva
Sztem 1 kicsit 'szélmalomharc' szerű ez az anticsitt-gyártás... Aki rendesen csittelni akar, azt úgysem tudják elkapni, csak azokat a szerencsétlen lámákat, akik 1szer ki szeretnék próbálni.


Karez :: 2004. 12. 04. 18:57 :: ip: logolva
Tom nem ide tartozik és éncsak egyszerű játékos vaok de egy nagy kérést szeretnék kérni a magyar cs adminoktól:

Kedves hungary adminok.
Kéretik cs serverükön pár mapot feltölteni mer pokoli lámaság ez már hogy több serveren már látok pár kedvencemet itt meg nem!
Nagyon megköszöném


addam :: 2004. 12. 20. 20:46 :: ip: logolva
CD jódolog, csak itthon nem tudom mennyire van elterjedve. VAC mivel már egy kalap kaki, így felkerült CD, beírtam hostnameba/motdbe/welcome messageba hogy CD kell a játéhoz, de a sok idióta nem tud olvasni, így sorra vágja ki őket szerver. Valahol népszerűsíteni kéne a cuccot, mer


addam :: 2004. 12. 20. 20:47 :: ip: logolva
Persze ez szubjektív vélemény, de hlds levlisten is ajánlják CD-t, valve állítólag 3 hónapja nem frissítette a saját anticsitjét, és az új VAC meg CSS-hez lesz csak.


Sup_R_m@N :: 2004. 12. 22. 22:49 :: ip: logolva
Ha kijön egy újabb verzió, akkor természetes, hogy azt fejlesztik és a régit hanyagolják. A CD ott bukta el, hogy nem adott ki egy jól működő klienst az első steam-el egy időben. Mostanra szinte bugmentes lett, és a német szervereken nagyon gyakori.


ozzy :: 2005. 03. 25. 08:17 :: ip: logolva
Nem így van aki ki akarja próbálni, sztem próbálja ki egy otthoni lan-party-n és ne az interneten. Ezzel nem kevés haragosra talál, és nem utolsó sorban elveszíti a még ki sem alakult feléje irányuló bizalmat ami azért a későbbiekben lehet hogy jól jönne. A CS az csapatjáték amihez kell a


1111 :: 2006. 04. 16. 16:06 :: ip: logolva


komment küldése
[form]név
email cím (opcionális)
:: komment ::

Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptShadow TextGlow TextFont colorFont facefont sizeFont alignmentTeletypeHorizontal LineMoveQuoteFlash ImageImageE-mail linkhyperlinkList

Hátralévő karakter:
(csak adminoknak)[/form]

   
    .::adminheaven::. - the multiconfig HQ 2003-2004 © vito | All Rights Reserved